Acél biztonsági fém bejárati ajtó

Az általam javasolt Hörmann ThermoPro termékek acél (vagy alumínium) fém bejárati ajtók, melyek minden esetben garantálják a megfelelő védelmet családja, otthona és értékei számára.

Az ajtók tokja lehet acélból, fából vagy hőhídmentes alumíniumból. Mindegyik típushoz 20mm-es küszöb tartozik valamint 8-szorosan biztosított gombafejű csapos zár (alapkivitelben 5 pontos reteszelés!). 4 állítható görgős csap valamint a zárretesz biztonságosan zárja az ajtót és erősen nekifeszíti az ajtólapot a toknak. További előny: a pántoldalon 3 kiegészítő biztonsági csap gyakorlatilag lehetetlenné teszi az ajtó kiemelését.

Az alap méretek:

  • 1000 x 2100 mm
  • 1100 x 2100 mm

Egyedi méretek lehetségesek:

  • Szélesség 875 - 1100 mm
  • Magasság 1990 - 2100 mm

Letölthető katalógus az acél és alumínium fém bejárati ajtókról:

kat thermopro Acél biztonsági fém bejárati ajtó

Az energia megtakarítás napjainkban nagyon fontos kérdés, ezért érdemes átgondolni ezt egy olyan nagy felületnél is, mint a bejárati ajtó. Ezek az ajtók 46 mm vastag speciális (környezetbarát) PU keményhabbal vannak kitöltve, így az ajtók U-értéke legfeljebb 1,1 W/m2K, ezzel Ön is pénzt és energiát takarít meg!

Az ajtók mind a négy oldalon dupla tömítéssel rendelkeznek, alsó saroktömítéssel kiegészítve, ezzel is csökkentve a hőveszteséget illetve növelve a hanggátlást.

Valamennyi acél és alumínium biztonsági fém bejárati ajtónk rendelkezik CE minősítéssel és megfelel az EN 14351-1 EU alap irányelvnek. (Ez írja elő a bejárati ajtók biztonsági és egyéb megfelelő paramétereit.)

Erről olvasott:acél bejárati ajtó, biztonsági bejárati ajtók, fém bejárati ajtó